mmmm..

syuhhh..syuhhhh..ni apa lepak2 dalam blog aku ni..kesian blog aku,dah dipenuhi ngan semak samun n binatang liar..

bertemu kembali selepas dah lama giler tak update..aku nak rangkumkan semua citer dalam 1 entry..

1.tok guru aku(refer entry sebelum ni,klik sini)dah meninggal dunia bulan lepas..kata mak aku,sesak nafas..sedih bila teringatkan arwah..ayah aku selalu citer,kalau jumpa arwah kat mana2,mesti tanya pasal aku..banyak sgt jasa arwah pada penduduk felda aku..semoga Allah memberkati dan menempatkan arwah di kalangan hamba2Nya yg beriman..

Al-Fatihah..

2.ofis aku telah buat Family Day bulan lepas,kat Tiara Beach Resort,PD..best..walaupun lokasi bukan kat tepi pantai..yg penting semua org enjoy..a few pics from my collection..
awal lagi masa ni..ajk bergambar dulu..
dapat hadiah sebab baik hati..hehe
budak ni nak rasa air tu sejuk ke tak..
acara simbah air..sape basah,dia menang..

3.next weeknya ada kejohanan sukan kementerian..aku terpilih tuk team volleyball..bukan terer mana pun main..awal2 bersemangat giler..tapi dapat main kejap sgt..tukar ngan player lain..
gaya dah atlet dah,tapi kalah..haha

4.member ofis aku kawen..1st time aku sampai Sg.Besar..biasa dengar nama je sebab bos aku dulu(Masa kerja kat Putrajaya)orang sana..yg best pasal member aku ni,dia sorok hbgn dia ngan hsband..semua org tak tau sampaila masa diorg bagi kad kahwin..tahniah buat ain n abg fadzil..
pasangan pengantin yg sweet..bak kata awek aku..

5.hari tu bday mak aku..macam biasa,awal2 pagi aku dah call,wish hepi bday n selamat hari ibu..n macam biasa la,mak aku akan nangis..tak tercapai lagi impian aku nak balas jasa mak n ayah aku..bila la agaknya..

6.tahun ni aku dapat hadiah bday yg best..sepasang baju nikah..hehe..nanti la aku upload gambar..

ambik ko..sekali 1 entry aku citer semua..seringkas yg mungkin..kalau nak kira citer betul2,panjang lagi ni..sempena bulan pose ni nak wish Selamat berpuasa la..banyakkan amalan..mana la tau,kot2 ni ramadhan last kita..

p/s-kalau tak niat pose,jangan anggap korg tak leh pose lak..tu bongok namanya..

4 maklum balas:

Misz_zana85 berkata...

Best blog biey..ketawa2, baby baca :D
p/s:nie nk tgk masuk dlm facebook la nih?? :p

~0~ berkata...

lama boh x update..hahahah...
semoga tok guru aman di sana...
selamat hari lahir wat mak demo...

bila nikah boh??

kay berkata...

maaf la boh..sibuk campur ngan malas sikit2..hehe..

nikoh bulan 11 ni..jemput mari rumah..

sutera putih berkata...

eh,,,
salam ramadhan,,,lama xjenguk ke sini,,,