terima kasih cikgu..

masa berlalu pantas..masih lagi aku teringat zaman aku sekolah dulu..terima kasih sgt pada semua guru2 yg telah susah payah mengajar aku menjadi insan yg berguna..dan sekarang ni ramai juga member2 aku yg jadi cikgu..tahniah aku ucapkan sebab korg memang hebat sebab menggalas tanggungjawab besar mendidik anak bangsa..

kenapa aku tak nak jadi cikgu?aku ni bukan pemarah,tapi bila time mengajar,memang aku garang yg amat..adik aku kalau tanya soalan ngan aku,konfom nangis2 bila aku ajar..lagipun cuba korg bygkan jawapan2 macam ni yg korg dapat bila buat test..

soalan biologi:





soalan math:





soalan fizik:



pada guru2 semua,aku tabik spring pada korg..

p/s-ramai member2 laki aku nak jadi cikgu sebab nak jadi macam Great Teacher Onizuka(GTO)..sape GTO tu?tanya pakcik google ye..

sumber gambar:Funnyexamanswers

11 maklum balas:

Paan berkata...

Tu la pasal. Gua pun x pandai mengajar orang. Paham2 sendiri je time sekolah dulu. Budak2 skrg x kreatif. Asyik nak tunggu kena sogok je. Buat reference kat library? Jangan harap la...

kay berkata...

paan:sebab tu kita pandai,paan..tapi aku rajin gi library,tujuan utama=dating la..haha..

razor berkata...

weh best la jawapan untuk find x tu...wakakakak

kay berkata...

razor:aku suka soalan biologi tu..langsung jadi raksasa..siap ada kungfu gland lagi..

~0~ berkata...

pening pala dapat anak murid gitu...tp pecah perut jugak kahkahkahakh

Misz_zana85 berkata...

Klaka la yang raksasa tu..pecah perut.. (^.^)

kay berkata...

zaidi:pening tak pening,dah tu tugas cikgu..

baby:mmg kelakar pun..gelak tak sudah..hehe

sutera putih berkata...

hikhik,,,hiburan dinihari,,,
ok gak dapat student g2 ekk,,,
terhiburr,,,

p/s ; suka layan GTO dari zaman2 dulu lg,,, cd nyer masih tersimpan rapi,,ahaks,, ;-)

kay berkata...

sutera putih:pergh..ada cd lagi..pinjam?hehe..dah banyak kali tengok dah citer ni..pinjam cd member je..

CoOkiE MoNSter berkata...

memang budak2 skang ni tinggi melangit imaginasinye. tak tahan tu boleh lak die tulis dalam jawapan peksaaa...mati kutu cikgu nak menanda paper. ckup sebulan gugur rambut. hehe..

kay berkata...

cookie monster:gugur rambut n meroyan..haha